Thursday, April 28, 2011

Kisah Semalam

yang berlarutan sehingga hari ini....

I'm a cry baby... I usually cry every month.. tapi terima kasih kepada awak sebab mengingatkan kepada saya apa itu menangis. (=.=!!) 

Emosi terganggu all the time dari awal pagi di kejutkan dengan suara dia yang rasa macam nak kasi makan kaki je... ok, lepas tu pergi kunci bilik pulak. terima kasih. semua benda tergendala.. pastu pergi class ok lagi. lepas tu pergi settlekan masalah kad ATM tu. ok, tak tension mana. pastu pergi beli coolblog sekali aku punye order takde pulak. dah la dah bayar.. memang dah rasa macam nak makan je abang tu. hahahahaa~ receiving multiple message dari dia. menambahkan kemarahan yang berlarut dari semalam.

Semalam, nak update blog tak boleh! bila perasaan tu tengah fresh baru syok update! sebab baru terluah segala yang perlu diluahkan. tapi salahnya bila kau tak nak dengar apa yang aku nak cakap instead of I have to listen what you have to say first. gila tak gentleman. Kalau kau dengar apa aku nak membebel mungkin aku tak semarah tadi. tapi aku boleh nampak effort kau nak berbaik semula. yup. noted. 

tapi kita rasa, all i need is a really good and long cry. that is how I am. (O_0)

5 comments:

azrina said...

maybe hikmah fiqah xdapat update blog semalam is Allah S.W.T nak protect fiqah from posting something that you might regret? i.e stuff yang boleh aibkan orang.

jgn nangis dah ok? everything will be alright. now lets turn that frown on your lovely face upside down. and senyum sampai tak nampak mata like you always does. cam ni ^_^

Ummul said...

oohhh baby don't cry...

Fiqa said...

azrina: mungkin la..
tapi this whole day really bugs me out!! seriously! marah sangat!

Ummul: women cry. men don't hahahaha~

azrina said...

men don't cry? really? lol

Fiqa said...

sama concept dengan ryan higa cakap; "women don't fart" hahahaha! so, men supposed not to cry..