Friday, April 29, 2011

Slip Exam

Kalau dah 3 tahun persamaan 6 semester tengok slip yang sama, buat kali pertamanya, tengok slip baru!!! dan berlainan! :)

Click to enlarge

ye, Jensen Ackles masih dihatiku <3 <3 <3
Ini dia, slip exam untuk UUM :) tak simpan pulak UiTM punye rupa dia macam mane. tapi UiTM takde pulak Venue and masa and tempat tu memang takde as far as I remembered. :) Ini untuk kawan-kawan selain dari UUM tengok :D

Walaupun UUM ada banyak lagi to improve, it's developing every time. 

I don't know how, universities should help in building more matured and critical thinking students which now is  the problem that I could see right now. Perlulah melahirkan generasi yang lebih mantap dari segi pemikiran yang lain dari generasi lampau untuk memajukan negara kita Malaysia :D

I could see dari pihak universiti masing-masing pun mempunyai masalah. tetapi secara geografi penduduk dalam UUM ini. Mungkin agak sukar tapi saya rasa ada peluang. :) kalau burung pun dah reti mintak roti kat saya, kucing pun pandai tak masuk bilik, biawak pun reti cari makanan, beruk pun reti nak coolblog, musang pun tak takut manusia... jadi, apa pun boleh berlaku dan masih boleh dilatih. :)

Should teach them to think out of the box :D

Stop saying things are difficult. Everything is easy if you think that way :D

so, I should start studying... to reach this semester target! 3.90! :)

2 comments:

..eRma.. said...

wah. siap ade no meja lagi.

good luck fiqa :)

Fiqa said...

kan!~ kte pun agak terkejut. :)
thanks! :D