Saturday, November 6, 2010

Bila.

 Ini adalah expression ape? tunjuk gigi je. XD

Sebenarnya, bercita-cita nak selalu update blog, at least sekali sehari. Kalau 3 hari sekali pun boleh juga. Tapi nanti jadi merepeklah jadi nya.. Nak tukar layout lawa-lawa macam ummul or mimiey memang jauh sekali, ada sapa-sapa nak buatkan? =D

Paper tadi macam *tut* *tut*.. Hoh~ Stress... Lepas ni paper last hari Selasa 9 Nov 2010 petang dan lepas itu, bercadang dengan budak-budak ni nak pegi i-city dengan bantuan kawan yang paling baik di dunia! hahahahahaa~ Make sure sebelum pergi kena charge hp! weeee~ 

Only few days to go, it's fun to be here! seriously fun and I'll miss those memory.

Patutnya kena study ni. Baik tutup laptop study sampai pukul 1 je. Lepas tu tido!! 
Eh, mamat tu agak-agak dah tido ke?

oklah.. Nak off lappy.. bagi dia beristirehat. =D

Bye rakan-rakan. Oh! Follower bertambah. =D

2 comments:

Mimiey Lukman said...

thanx pieka..
tp layout aku xkreatif la psl xbuat sendiri header pun same. smuanya amik dr org je.. hehee..
btw, pieka nk g i cty ngn geng2 bfin tu ke? hehe

Fiqa said...

tapi lawa lah!! suka..
perempuan kat sbelah tu.. ahhhahaa~ siap glitter2...

yup. pegi ngn diaorg!