Thursday, November 4, 2010

Thing that make me laugh.

Currently,
What really makes me laugh.
Bila dah duduk kat library, budak² satu meja.
Ialah budak² yang suka buat lawak benggong²..

Those things that buat saya tersenyum lebar! =D



I'm a person that really easy to laugh.
Sikit² gelak. ahhahaaaa~

"Macam mane aku nak serious? kalau study dengan kau? asyik gelak je."

uh-oh, that is my fault. =P 

okay, tengah sambung study kat bilik.. serious ngantuk gila!! kalau study kat library nanti mesti je ada orang nk hiburkan hati. Sapa yang kenal kte, kte memang sgt suka gelak!!!! hahahahaa~ Kat rumah pun macam tu. muahahaaa~ Slalunye orang study mesti stress je lebih, tapi saya lagi suka gelak² sambil study.. Kurang stress. kurang rambut gugur. XD

uh-ho ='( MENGANTUKNYA!!!
tapikn, kte pun seorang yang suka menangis juga. =D

3 comments:

schamimiey said...

pieka gelak mesti sepet matanya!! hehe.. dok skali ngn pinat, nadia ke??

Mimiey Lukman said...

ehh xprasan la.. td xkluar gmba nie baru kluar balikk.. hehe wahh gelak besar yea nadiah 2!

Fiqa said...

hehe~ ha ah.. duk ngn diaorg.. ngn murni, heleena ngn soraya...
baru edit. =D