Wednesday, November 24, 2010

Stuck

Dah takde bahan nak update!!
oh! tidak!!
TIDAKKKK!!!!!

Dah cuti kerja dia tidur and online sepanjang masa. OH! Jangan lupa exercise. It seems my plan works!! weee~~ ok, takla loose weight banyak tapi puas hati setakat ni. Buncit. Buncit. haih~ =( dah sekarang mau buat ape? oh! tengok variety shows and drama "endless love" main cast is Wilber Pan! tapi cerita dia bosan!!! tapi sebab Wilber perlu BERTAHAN! XD. At least boleh la polish mandarin ni.

ps: sebenarnya, blog sape yang ada lagu yang play sendiri tu..... annoying la. tak suka. Sorry! (^_^)V

2 comments:

Mimiey Lukman said...

serious! aku xske blog yg main lgu sendiri! bile bkk older page, dia main lagu balik.. pas 2 kalo aku tgh bkk lagu aku jd mcm pasar lak! haha.. dlu aku pun wat mcm 2 jgk, lps tu buang sbb mcm annoying giler! hahahaa..

Fiqa said...

hahaa~
aku jadi annoying sbb bukan satu. tapi 5 blog aku bukak satu masa. dah ada byk lagu.. dah la yg tak boleh tekan pause punye! (Y___Y)