Wednesday, November 10, 2010

Short Update?

It supposed to be a short update, tapi kita tunggu dan lihat bertapa SHORT sangat update ini. =D

Final dah habis, sudah kemas bilik dah pun dan dah buat clearance. Tinggal tunggu papa ku dan mama ku datang ambil anak dia kat sini je.. Barang? Banyak lah jugak. 

Kelajuan internet yang mencabar kesabaran.
Mau upload sedikit gambar...


adoi! Lamanya baru upload. Sudah tidur~
okay bangun sebentar.

Heh! Bukan Azrina je study nak kena ada MARS! Saya pun~ 
Tapi sebab mengidam nak coklat. =d


Lepas tu, ada tuang air, sekali tertumpah kat latihan QMT yang nak paper harit tu.. =(
Tetapi AJAIB!

Tak comot =D



Nanti kemudian update on I-City~
Camera bukan SLR. Tapi boleh la..~

2 comments:

azrina said...

sape ckp i need mars bars to study? i need it to live la. hahahaha!!!!

Fiqa said...

woah! that's really crazy..
tapi bila azrina lebih sugar. you go crazy!! hahahaa~